None of these are new innovations, just the old DISEL engine, rocket cars and bugatti brack pads I don't know how NEW this is. The only news I liked was the huge electric propulsion motor. ??
What was the photo that made up the hook for this? You know that an excavator with two jet engines on top looks like below. Great video, great content.
Yeni teknoloji türbin diski broşlama işlemi ve daha önce sadece yurt dışında gerçekleştirilen özel korozyon önleyici kaplama işlemlerini de TEI’de başarıyla devreye alarak yeteneklerimizi artırdık. LEAP motoru blisk parça imalatında yeni ve iyleştirdiğimiz kesim metotlarını devreye alarak, %20’nin üzerinde kapasite artışı sağladık. Bütün bu çalışmalarımız sonucunda toplam siparişlerimiz 4.6 milyar dolar seviyelerine ulaştı. Bu yılın başında Türkiye’de EASA tarafından Part - 145 yetkisi verilen ilk savunma sanayii şirketi olduk. Bu sertifikamızla ilk defa bir savunma sanayii şirketi, bir sivil havacılık otoritesi tarafından onaylanmış oldu. TEI olarak havacılık bakım sektöründe, askeri alanda olduğu kadar sivil alanda da gereken yetkinliklere sahip olduğumuzu kanıtladık. Faaliyet alanlarımızdaki çalışmalara ek olarak, 2018 yılının ilk yarısında birçok sosyal sorumluluk projesi de gerçekleştirdik. Bu projelerden en önemlisi, “Dünya Havacı Kadınlar Haftası” kapsamında geçen sene olduğu gibi, Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğünün desteği ile kız öğrencilerin havacılık sektörüne özendirilmesi için düzenlediğimiz etkinlikti. Bu özgün etkinlik neticesinde, Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü tarafından “Dünyanın En Beğenilen Havacı Kadınlar Etkinliği Organizatörü” ödülüne layık görüldük. Çalışanlarımıza daha güzel bir çalışma ortamı sunmak ve TEI’de kendilerini ikinci evlerinde hissetmelerini sağlamak için sarf ettiğimiz emeklerimiz sonuçlarını vermeye başladı. 2017 yılı sonuçlarına göre Savunma ve Havacılık dalında birçok devlet ve özel sektör devlerini geride bırakarak “En İyi İşveren” seçildik. Ayrıca “kariyer.net” tarafından “İnsana Saygı” ödülünü aldık.